Iskolánk hírei

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Jelentkező diákok!

Az általános iskolai felvételi eljárás az iskola honlapján olvasható a felvételi menüben és abban meghatároztuk a felvétel módját is ( 2020.10.13.) , mely a következő:

A felvételi eljárásban a központi felvételi vizsga eredményét nem kérjük, saját f...

Olvasás folytatása...

KEDVES DIÁKOK!

A TÉLI SZÜNET ELŐTTI UTOLSÓ TANÍTÁSI NAP 2020.12.18. PÉNTEK

TÉLI SZÜNET 2020.12.21-TŐL 2021.01.03-IG TART.

SZÜNET UTÁN ELSŐ TANÍTÁSI NAP 2021.01.04. HÉTFŐ B HÉT, AMIKOR MÉG TELJES DIGITÁLIS OKTATÁSSAL KEZDÜNK.

TERVEK SZERINT EZ 2021.01.10-IG TART.

EKKOR AZ OPERATÍV TÖRZS...

Olvasás folytatása...

ELADÓ szakmai vizsga:

Időpont: 2020.10.15 csütörtök 8 óra (gyakorlati és szóbeli vizsga)

Helyszín: 1064 Budapest Szondi utca 41.

Megjelenés a kezdési időpont előtt 30 perccel korábban vizsgához illő öltözetben. Hozza magával személyes iratait és érvényes egészségügyi alkalmasságot igazoló ...

Olvasás folytatása...

Intézkedési terv

MONTHS_OF_THE_YEAR[7] 31 Vezetőség

TISZTELT SZÜLŐK, DIÁKOK!

Iskolánk a járványhelyzetre való tekintettel rendkívüli intézkedési tervet dolgozott ki, melyet az alábbi linken keresztül lehet megtekinteni.

A Miniszterelnökünk 2020. március 13-án történt bejelentésének megfelelően 2020. március 16-tól a mi iskolánkban is új oktatási munkarend lép érvénybe: TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS OKTATÁS.

Vagyis, a diákok az iskolát NEM látogathatják, tehát MINDENKI MARADJON OTTHON! Azonban az, hogy nem kell bejönni az iskolába, nem azt jelenti, hogy szünet van!

A tanárok online módon juttatják majd el a tananyagokat. Erre a facebookon meglévő osztálycsoportokat fogjuk használni, vagyis mindenkinek, hangsúlyozom: MINDENKINEK! kötelező a saját osztálycsoportjában jelen lenni.

Akinek nincs még Facebookja, az erre az időszakra regisztráljon, mivel nagyon fontos, hogy lássuk, első kézből értesült az egész osztály mindenről! Ha vége ennek a távoktatásos időszaknak, akkor természetesen törölhetik majd magukat!

Lesznek olyan tananyagok is, amihez szükség lesz a diákok email címére is. Szóval, akinek nincs, hozzon létre saját email címet, és ez lehetőleg gmail-es cím legyen!

A tanárok saját döntése lesz, hogy milyen felületet fognak használni a tananyagok eljuttatására, illetve a számonkérésekre, amik szintén online fognak történni, s így fognak a diákok jegyet szerezni.

A diákoktól azt kérjük, hogy legyenek aktívak a feladatok megoldásában, és abban is, hogy a rendelkezésükre bocsátott tananyagot otthon tényleg megtanulják. Tisztában vagyunk vele, hogy a diákoknak otthon nehezebb rávenni magukat a tanulásra, de az előrehaladás és az osztályzatok szerzése a feltétele annak, hogy érvényes legyen ez az időszak, s ne kelljen tanévet hosszabbítani vagy ismételni.

Tehát a sors úgy hozta, hogy az idei évben diáknak lesz egy új gyakorlati tantárgya: FELELŐSSÉGVÁLLALÁS!

Kérünk minden diákot, folyamatosan kísérjék figyelemmel a csoport posztjait, folytassák a tanulmányaikat, végezzék el a számonkéréseket, valamint legyenek felelősséggel önmaguk és környezetük egészségére is! Maradjanak otthon, kerüljék a nyilvános helyeket, hogy meg lehessen akadályozni a vírus terjedését. A mozgás, a séta hasznos. De nagyon fontos, hogy most ne menjenek közösségbe, ne gyűljenek össze egy helyen a többiekkel!

FONTOS, HOGY FELELŐSSÉGTELJES MAGATARTÁST TANUSÍTSUNK! FONTOS A GYAKORI KÉZMOSÁS! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! VIGYÁZZUNK AZ IDŐSEBBEKRE!

Így minden diák azzal teszi a legjobbat, ha otthon marad!

A szakmai GYAKORLATRÓL később adunk felvilágosítást, DE HÉTFŐN mindenki maradjon otthon. A bolti gyakorlat további napjait illetően hétfőn késő délután lesz újabb tájékoztatásunk a fenntartói állásfoglalást követően!