Iskolánk hírei

KEDVES LEENDŐ 9. ÉVFOLYAMOS TANULÓK ÉS SZÜLŐK !

TÁJÉKOZTATOM 2020.05.27. SZERDÁRA

TERVEZETT TÁJÉKOZTATÓ ELMARAD A

JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT.

Olvasás folytatása...

Személyes ügyintézés szünetel

MONTHS_OF_THE_YEAR[2] 18 Vezetőség

TISZTELT SZÜLŐK, DIÁKOK!

TÁJÉKOZTATJUK A SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉSI LEHETŐSÉG MEGSZŰNT AZ ISKOLÁBAN AZ ÚJ TÍPUSÚ KORONAVÍRUS TOVÁBBI TERJEDÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA CÉLJÁBÓL, ÖNÖK ÉS AZ INTÉZMÉNY DOLGOZÓINAK EGÉSZSÉGÉNEK, BIZTONSÁGÁNAK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN.

KÉRJÜK EBBEN AZ IDŐSZAKBAN KÉRÉSEIKKEL EMAILEN KERESSENEK BENNÜNKET A terezvaros@kersuli.hu CÍMEN.

IDEIGLENES DIÁKIGAZOLVÁNYT, ISKOLALÁTOGATÁSI IGAZOLÁST ÍGY TUDUNK ELJUTTATNI.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

A Miniszterelnökünk 2020. március 13-án történt bejelentésének megfelelően 2020. március 16-tól a mi iskolánkban is új oktatási munkarend lép érvénybe: TANTERMEN KÍVÜLI DIGITÁLIS OKTATÁS.

Vagyis, a diákok az iskolát NEM látogathatják, tehát MINDENKI MARADJON OTTHON! Azonban az, hogy nem kell bejönni az iskolába, nem azt jelenti, hogy szünet van!

A tanárok online módon juttatják majd el a tananyagokat. Erre a facebookon meglévő osztálycsoportokat fogjuk használni, vagyis mindenkinek, hangsúlyozom: MINDENKINEK! kötelező a saját osztálycsoportjában jelen lenni.

Akinek nincs még Facebookja, az erre az időszakra regisztráljon, mivel nagyon fontos, hogy lássuk, első kézből értesült az egész osztály mindenről! Ha vége ennek a távoktatásos időszaknak, akkor természetesen törölhetik majd magukat!

Lesznek olyan tananyagok is, amihez szükség lesz a diákok email címére is. Szóval, akinek nincs, hozzon létre saját email címet, és ez lehetőleg gmail-es cím legyen!

A tanárok saját döntése lesz, hogy milyen felületet fognak használni a tananyagok eljuttatására, illetve a számonkérésekre, amik szintén online fognak történni, s így fognak a diákok jegyet szerezni.

A diákoktól azt kérjük, hogy legyenek aktívak a feladatok megoldásában, és abban is, hogy a rendelkezésükre bocsátott tananyagot otthon tényleg megtanulják. Tisztában vagyunk vele, hogy a diákoknak otthon nehezebb rávenni magukat a tanulásra, de az előrehaladás és az osztályzatok szerzése a feltétele annak, hogy érvényes legyen ez az időszak, s ne kelljen tanévet hosszabbítani vagy ismételni.

Tehát a sors úgy hozta, hogy az idei évben diáknak lesz egy új gyakorlati tantárgya: FELELŐSSÉGVÁLLALÁS!

Kérünk minden diákot, folyamatosan kísérjék figyelemmel a csoport posztjait, folytassák a tanulmányaikat, végezzék el a számonkéréseket, valamint legyenek felelősséggel önmaguk és környezetük egészségére is! Maradjanak otthon, kerüljék a nyilvános helyeket, hogy meg lehessen akadályozni a vírus terjedését. A mozgás, a séta hasznos. De nagyon fontos, hogy most ne menjenek közösségbe, ne gyűljenek össze egy helyen a többiekkel!

FONTOS, HOGY FELELŐSSÉGTELJES MAGATARTÁST TANUSÍTSUNK! FONTOS A GYAKORI KÉZMOSÁS! VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! VIGYÁZZUNK AZ IDŐSEBBEKRE!

Így minden diák azzal teszi a legjobbat, ha otthon marad!

A szakmai GYAKORLATRÓL később adunk felvilágosítást, DE HÉTFŐN mindenki maradjon otthon. A bolti gyakorlat további napjait illetően hétfőn késő délután lesz újabb tájékoztatásunk a fenntartói állásfoglalást követően!