Szakgimnázium
8. osztályt végzetteknek

Általános iskolát végzettek részére, négy éves, nappali tagozatos, érettségit adó képzést kínálunk. Szakgimnázium elvégzése esetén az érettségi mellé egy szakmai bizonyítványt is kapnak a nálunk végzettek, ami azonnali munkavállalásra jogosít. Majd az érettségit követően két, vagy akár egy év alatt még egy szakmát szerezhetnek teljesen ingyenesen.

Érettségire felkészítő képzés
szakmával rendelkezők részére

Szakmai bizonyítvánnyal rendelkezők részére lehetőséget kínálunk az érettségi megszerzésére, nappali vagy esti tagozaton, két év alatt. A szakmai bizonyítvány beszámításával csak 4 tárgyból kell érettségi vizsgát tenni, tehát ha úgy alakult, hogy a szakmaszerzésre kellett előbb időt fordítani, velünk bepótolható az érettségi. Utána pedig jöhet még egy szakma, mert nálunk már a második megszerzése is ingyenes.

Szakgimnáziumunk 8. osztályt végzettek részére négy éves, szakmai végzettséggel rendelkezőknek pedig két éves, nappali tagozatos, iskolarendszerű, érettségit adó képzést kínál. A nálunk megszerzett érettségivel akár azonnal munkába is állhatsz, de jó választás továbbtanuláshoz, szakmatanuláshoz is. Szakgimnáziumi képzéseink során felkészítünk a komplex, szakmai érettségivizsgára, valamint gazdasági-, kereskedelmi- és marketingalapozó tantárgyakat is tanítunk, ezzel biztosítva előnyt számodra a sikeres felsőoktatási felvételihez, vagy a szakmai továbbtanuláshoz.

 

Amit a szakgimnáziumi képzés részeként kínálunk:

 • Belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín, ahová nem jelent gondot a reggeli beérkezés.
 • Barátságos, türelmes és mindig segítőkész tanárok, akik partnerként kezelnek a tanulásban.
 • Csoportbontás a legfontosabb tantárgyaknál: idegen nyelveknél, matematikánál, informatikánál és a gazdasági-, kereskedelmi-, marketingalapozó tárgyaknál.
 • Szakmai alapozó tárgyakat is tanítunk marketinggel, gazdálkodási ismeretekkel, üzleti kommunikációval, információkezeléssel, áruforgalommal és viselkedéskultúrával.
 • Jól feleszerelt, modern informatika termekkel és színvonalas szaktantermi rendszerrel várunk.
 • Részvétel szakmai és közismereti versenyeken, hogy később már rutinnal megfelelhess az éles szituációkban.
 • Ingyenes korrepetálási lehetőség, hogy az érettségi mindenkinek sikerüljön.
 • Nemzetközi programokon való részvételt is kínálunk. Diákjaink közül többen eljuthatnak külföldre nemzetközi programok keretében, minden tanévben.
 • Kulturális programok: amatőr színjátszókör, színház látogatások és jól felszerelt könyvtár vár nálunk.
 • Sport programok: havonta kirándulunk és imádjuk a röplabdázást, rendszeresen szervezünk versenyeket is.
 • Iskolapszichológus és fejlesztőpedagógus áll rendelkezésedre.

 

A sikeres érettségi vizsgát követően iskolánk gyakorlatorintált szakképzést biztosít. Az érettségiző osztályok, például, további egy év alatt OKJ-s kereskedők vagy kereskedelmi képviselők is lehetnek, de két év alatt más szakmát (pénzügy-számviteli ügyintéző, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző vagy látszerész és optikai cikk kereskedő) is elsajátíthatnak nálunk tovább tanulva. Ha te már most nagyban gondolkodsz, ajánljuk emeltszintű érettségi felkészítőnket is, amellyel könnyedén megugorhatod a felsőoktatási felvételik szintjét.

Szerezz nálunk szép élményeket és hasznos útravalót egyszerre!

Komplex, szakmai érettségink előnyei

Azonnali munkábaállásra
    jogosít, mint kereskedelmi
    ügyintéző

Többletpontokat jelent
    a kereskedelmi szakirányú
    továbbtanuláshoz

Minden előfeltételt biztosít
    ingyenes szakképzéseinkhez

A nappali, iskolarendszerű
    képzés, valódi
    megalapozottságot jelent


Szakgimnáziumi képzésünkről

Kereskedelmi ágazati képzés

Kereskedelmi-marketing és
    üzleti adminisztráció
    szakmacsoportos képzés

Közismerei tárgyak mellett
    szakmai, gazdasági alapozó
    tréningek

 

Részletek Jelentkezés