Szakközépiskola

Szakközépiskolai képzéseink

Eladó szakmai képesítés kínálunk nappali illetve esti tagozaton is. A nálunk elsajátítható eladó szakmával könnyebbé válik az elhelyezkedés a kereskedelmi területeken, hiszen elméleti óráinkon megtanítjuk az eladó szakmával kapcsolatos alapfogásokat és bevezetést adunk a kereskedelem világába, majd kiterjedt gyakorlati hely hálózatunknak köszönhetően a kötelező szakmai gyakorlatot külső gyakorlati helyeken végzik tanulóink, így szereznek tapasztalatot, és készülnek fel a munkaerőpiaci kihívásokra. A képzés által megszerzett szakismeret megkönnyíti a későbbi elhelyezkedést és munkavállalást.

Amit a szakközépiskolai képzés részeként kínálunk:

* Belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín, ahová nem jelent gondot a reggeli beérkezés.
* Barátságos, türelmes és mindig segítőkész tanárok.
* A képzés második évétől minden második héten gyakorlati képzés.
* Kiterjedt gyakorlati hely hálózat.
* Részvétel szakmai versenyeken.
* Ingyenes korrepetálási lehetőség.
* Nemzetközi programokon való részvétel, így a diákjaink közül többen eljuthatnak külföldre minden tanévben ingyenesen.
* Iskolapszichológus és fejlesztőpedagógus áll rendelkezésre.


Eladó OKJ

Szakiskolánk 8. osztályt végzettek részére három éves, nappali vagy esti tagozatos, szakmai képesítést adó képzést kínál. Az itt elsajátítható eladó szakmával könnyebbé válik az elhelyezkedés a kereskedelmi területeken. Szakiskolai képzésünk során felkészítünk a munkaerőpiaci kihívásokra, megtanítjuk az eladó szakmával kapcsolatos alapfogásokat és bevezetést adunk a kereskedelem világába. A képzés második két évében a gyakorlati oktatásra kerül a hangsúly, mert tapasztalataink szerint, az így felhalmozható szakismeret könnyíti meg leginkább a későbbi elhelyezkedést és munkavállalást..

Érettségire felkészítő képzés szakmával rendelkezők részére

Szakmai bizonyítvánnyal rendelkezők részére lehetőséget kínálunk az érettségi megszerzésére, nappali vagy esti tagozaton, két év alatt. A szakmai bizonyítvány beszámításával csak 4 tárgyból kell érettségi vizsgát tenni, tehát ha úgy alakult, hogy a szakmaszerzésre kellett előbb időt fordítani, velünk bepótolható az érettségi. Utána pedig jöhet még egy szakma, mert nálunk már a második megszerzése is ingyenes.

Élelmiszer és vegyiáru eladó rész-szakképesítés

6 általános iskolai évfolyam elvégzése után, betöltött 15. életévvel elkezdhető képzés mely rész-szakképesítést ad. Így biztosítva a munkaerő piacon való elhelyezkedést. A kereskedelmi egységekben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ellátja a kereskedelmi egység szabályszerű működésével kapcsolatos eladói feladatokat.


Jelentkeznél hozzánk?

Gyere el nyílt napjainkra!

Tovább