Szakképző iskola

Szakképző iskolai képzéseink

Kereskedelmi értékesítő képesítés kínálunk nappali illetve esti tagozaton is. A nálunk elsajátítható kereskedelmi értékesítő szakmával könnyebbé válik az elhelyezkedés a kereskedelmi területeken, hiszen elméleti óráinkon megtanítjuk az eladó szakmával kapcsolatos alapfogásokat és bevezetést adunk a kereskedelem világába, majd kiterjedt gyakorlati hely hálózatunknak köszönhetően a kötelező szakmai gyakorlatot külső gyakorlati helyeken végzik tanulóink, így szereznek tapasztalatot, és készülnek fel a munkaerőpiaci kihívásokra. A képzés által megszerzett szakismeret megkönnyíti a későbbi elhelyezkedést és munkavállalást.

Amit a szakképző iskolai képzés részeként kínálunk:

* Belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín, ahová nem jelent gondot a reggeli beérkezés.
* Barátságos, türelmes és mindig segítőkész tanárok.
* A képzés második évétől évközi gyakorlati képzés.
* Kiterjedt gyakorlati hely hálózat.
* Részvétel szakmai versenyeken.
* Ingyenes korrepetálási lehetőség.
* Nemzetközi programokon való részvétel, így a diákjaink közül többen eljuthatnak külföldre minden tanévben ingyenesen.
* Iskolapszichológus és fejlesztőpedagógus áll rendelkezésre.
* Szakképző iskolai ösztöndíj 9. évfolyamon, melynek összege 2020-ban 16.100 Ft havonta.
* 10-11. évfolyamon szakképzési munkaszerződéssel munkabér jár a duális képzésben dolgozó diákoknak.


3 éves kereskedelmi értékesítő OKJ

Szakképző iskolánk 8. osztályt végzettek részére három éves, nappali vagy esti tagozatos, szakmai képesítést adó képzést kínál. Az itt elsajátítható kereskedelmi értékesítő szakmával könnyebbé válik az elhelyezkedés a kereskedelmi területeken. Képzésünk során felkészítünk a munkaerőpiaci kihívásokra, megtanítjuk a kereskedelmi értékesítő szakmával kapcsolatos alapfogásokat és bevezetést adunk a kereskedelem világába. A 9. évfolyamon kereskedelmi ágazati alapvizsgára készítjük fel a tanulóinkat, hiszen a képzés második két évében a gyakorlati oktatásra kerül a hangsúly, mert tapasztalataink szerint, az így felhalmozható szakismeret könnyíti meg leginkább a későbbi elhelyezkedést és munkavállalást. 11.év végén kerül sor a szakmai vizsgára.

Sikeres szakmai vizsga után folytathatod nálunk a tanulást.

Érettségire felkészítő képzés szakmával rendelkezők részére

Szakmai bizonyítvánnyal rendelkezők részére lehetőséget kínálunk az érettségi megszerzésére esti tagozaton, két év alatt. A szakmai bizonyítvány beszámításával csak 4 tárgyból kell érettségi vizsgát tenni, tehát ha úgy alakult, hogy a szakmaszerzésre kellett előbb időt fordítani, velünk bepótolható az érettségi. Utána pedig jöhet még egy szakma, mert nálunk már a második megszerzése is ingyenes.


Kép forrása: https://szakkepzes.ikk.hu


Jelentkeznél hozzánk?

Kattints a gombra!

Tovább