Szakgimnázium

Kereskedelem ágazati képzés

Általános iskolát végzettek részére 8. osztály után nappali tagozaton érettségit és szakmát adó képzés. A nálunk megszerzett érettségivel akár azonnal munkába lehet állni, de jó választás továbbtanuláshoz, szakmatanuláshoz is.

Amit a szakgimnáziumi képzés részeként kínálunk:

  • Belvárosi, könnyen megközelíthető helyszín, ahová nem jelent gondot a reggeli beérkezés.

  • Barátságos, türelmes és mindig segítőkész tanárok.

  • Csoportbontás a legfontosabb tantárgyaknál: idegen nyelveknél, matematikánál, informatikánál és a kereskedelmi alapozó tárgyaknál.

  • Szakmai alapozó tárgyakat is tanítunk marketinggel, kereskedelmi ismeretek, kereskedelmi gazdaságtan, áruismeretek, áruforgalom, ügyvitel.

  • Jól feleszerelt, modern informatika termek és színvonalas szaktantermi rendszer.

  • Részvétel szakmai és közismereti versenyeken.

  • Ingyenes korrepetálási lehetőség.

  • Nemzetközi programokon való részvétel, így a diákjaink közül többen eljuthatnak külföldre minden tanévben ingyenesen.

  • Kulturális programok: amatőr színjátszókör, színház látogatások és jól felszerelt könyvtár.

  • Iskolapszichológus és fejlesztőpedagógus áll rendelkezésre.


4 év alatt érettségi

Általános iskolát végzettek részére, négy éves, nappali tagozatos, érettségit adó képzést kínálunk. Majd az érettségit követően két, vagy akár egy év alatt még egy szakmát szerezhetnek teljesen ingyenesen. Szakgimnáziumi képzéseink során felkészítjük tanulóinkat a komplex, szakmai érettségivizsgára, valamint gazdasági-, kereskedelmi- és marketingalapozó tantárgyakat is tanítunk, ezzel biztosítva előnyt a sikeres felsőoktatási felvételihez, vagy a szakmai továbbtanuláshoz.

Választható mellék-szakképesítés

A szakgimnáziumi képzés 4 éve alatt, 10. évfolyam végén a diákjainknak el kell dönteni, hogy kivánnak-e mellék-szakképesítést tenni. Ha a tanuló a mellék-szakképesítést választja, akkor 12. évfolyamon külön szakmai vizsgát tehet, ami Eladó OKJ végzettséget ad. Ha a tanuló nem választja a mellék-szakképesítést, akkor tananyagtartalma helyett - a felszabaduló órakeret terhére - második szakmai idegen nyelvet tanulhat.

+1 év alatt Kereskedő OKJ

A sikeres érettségi vizsgát követően iskolánk gyakorlatorintált szakképzést biztosít. Az érettségiző osztályok további 1 év alatt OKJ-s kereskedők lehetnek, de két év alatt más szakmát is elsajátíthatnak. Például nálunk is továbbtanulhatnak 2 év alatt logisztikai és szállítmányozási ügyintéző vagy látszerész és optikai cikk kereskedő OKJ képzéseinken.


Jelentkeznél hozzánk?

Kattints a gombra!

Tovább